ERCSI NŐK LAPJA - NONPROFIT HETILAP
ERCSI NŐK LAPJA - NONPROFIT HETILAP
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
LÁTOGATOTTSÁG
Indulás: 2012-01-08
 
HÁTTÉRZENE
 
Menü
 
ONLINE TVCSATORNÁK
 
KÜLDJÖN KÉPESLAPOT SZERETTEINEK
 
MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?
 
DIVAT - SZÉPSÉGÁPOLÁS
 
EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
 
SZTÁRVILÁG
 
SZERELEM
 
GYERMEKNEVELÉS
 
NAPI KONYHA
 
PÁRKERESŐ
 
LINKAJÁNLÓ
 
Külföldi sztárhírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Száz éve nem járt senki a Niagara felett: egy amerikai megkísérli - Forrás: hirado.hu

  2012.02.17. 08:56

Száz éve nem járt senki a Niagara felett: egy amerikai megkísérli

Forrás: hirado.hu/mti 

 

A két ország határán levő vízesés felett egy amerikai férfi egyensúlyoz majd egy szál kötélen.

 

Átkelhet kötélen járva a Niagara vízesés felett egy amerikai férfi: megkapta a szükséges engedélyeket mind az Egyesült Államoktól, mind Kanadától.
A két ország határán lévő vízesés felett több mint száz éve nem "járt" senki, illetve nem kísérletezett hasonló vakmerőséggel. A mostani vállalkozó neve Nik Wallenda, 33 éves, és várhatóan nyáron járja végig a bő fél kilométer hosszú kötélen az utat.

Pontos terveivel március végére kel elkészülnie. A kötél anyaga drót lesz, átmérője 5 centi, és darukhoz rögzítik a szakadék két oldalán. Mélypontján 21 méterre lesz a vízesés felett. Mivel a Niagara hasadéka - a tetejénél - 50 méter mély, így a férfi legalább 30 méter (tíz emeletnyi) szintkülönbséget mászik meg útja második felén. Az elsőn ugyanakkor lefelé halad.

A próbálkozást a Discovery tévécsatorna élőben közvetíti.
Wallenda kérelmét elsőször határozottan elutasította a Niagara Park kanadai bizottsága, ám szerdán mégis egyhangúlag megszavazta az engedélyt kikötve, hogy húsz évente csak egyszer történhet hasonló mutatvány.
Amerikai oldalról már tavaly szeptemberben jóváhagyták a dolgot, New York állam kormányzója egy évet adott Wallendának.

A férfinak amúgy a vérében van a kötéltánc családi kötelék révén: cirkuszos família leszármazottja, felmenői hét nemzedék óta űzik ezt a mesterséget, így aztán maga a Wallenda név is "kötelez". Nik kétévesen már tudott kötélen járni, és hat esztendősen kezdett álmodozni arról, hogy egyszer átsétál a Niagara felett.

Először látható: Katalin és Vilmos Barbie és Ken babája - Forrás: hirado.hu

  2012.02.17. 08:45

Először látható: Katalin és Vilmos Barbie és Ken babája

Forrás: hirado.hu/thehollywoodgossip.com 

 

Az évszázad esküvője után majdnem egy évvel jelenik meg az agyonbarnított, retusált Vilmos herceg és az érzéki tekintetű Katalin hercegné baba kivonata.

 

Katalin herecegné azért határozottan jobban járt, mint férje, Vilmos herceg! És ezt őszintén így gondoljuk.

 

Az egyik nagy játékgyártó cég nemrégiben úgy döntött, eljött az ideje, hogy a világ legismertebb és legnépszerűbb hercegi párjáról is elkészüljenek a Barbie és Ken babák. Hogy van-e valamilyen mögöttes filozófiája, esetleges üzenete a pár miniatürizálásának és gyerekkézbe adásának, az csak sejthető, de a kiváló üzleti lehetősége valószínűleg okafogyottá teszi az esetleges pedagógiai magyarázkodást.  

De nézzük csak Katalin Barbie hercegnét!
A fotót itt tekintheti meg.

Cambridge hercegnőjének arca érzéki, bár mosolya kissé művi. De a baba minden más apró részletében hűen másolja a gyönyörű menyasszonyt, a ruhát, a fátylat és a tiarát, sőt, még Diana hercegnő híres gyűrűjét is.

Vilmos herceg és Katalin hercegné csókja a Buckhingham palota teraszán.
(fotó:MTI/EPA)


Vilmos-Ken herceg azonban nagy melléfogás. Az amúgy elegáns, komoly férfi így leginkább egy túlnapoztatott herceg utánzat, ráadásul a tervező nem merte megkockáztatni, hogy Vilmost a valóságosnál ne több hajjal áldja meg.

A hercegi pár baba kivonatban egyébként április 7-től vásárolható meg a legjelentősebb nemzetközi online piacoldalon, 155 dollárért - hozzávetőleg 34 ezer forintért. Ami ugye igazán csekély összeg egy ilyen élményért cserébe...

A filmsztár felesége bozótvágó késsel vágta volna le a fejét, ha beszél

  2012.02.09. 08:31

A filmsztár felesége bozótvágó késsel vágta volna le a fejét, ha beszél

Forrás: hirado.hu/people.com 

 

A hollywoodi színész persze viccelődik, humora fanyar, mert valójában úszik a boldogságban, hiszen 18 év után fia született!

 

Robert Downey Jr., alias Sherlock Holmes kedd reggel 7.24 perckor újra apa lett. Ekkor született meg ugyanis  kisfia, Exton Elias Downey. A kisbaba 3370 gramm és 50,8 cm hosszú, egészséges és gyönyörű.

"Mindenki egészséges, boldogabbak nem is lehetnének - nyilatkozta a házaspár egy közeli ismerőse.

Downey és második felesége, a 38 éves Susan hat éve házasodtak össze, Exton Elias első közös gyermekük. A filmproducer feleség sokáig titkolta születendő gyermekének nevét, amit férje sem árult el.

Robert Downey Jr. és felesége a legújabb Sherlock-film bemutatóján
(fotó: MTI/EPA Fotó: Paul Buck)


"Ha elmondanám a nevet, ő (Susan) biztos, hogy egy bozótvágó késsel vágná le a fejemet! - viccelődött Downey egy interjúban.

Mindazonáltal a név valóban csak a születéskor derült ki, persze ha azt kapta, amit kilenc hónapon keresztül gondosan titkoltak az újdonsült szülők.

Robertnek egyébként előző házasságában már született egy fia, Indio, aki lassan a nagykorúság felé kacsintgat, hiszen 18 éves.

Majdnem Spice-lány lett belőle: ma már alig tud megszólalni

  2012.02.09. 08:23

Majdnem Spice-lány lett belőle: ma már alig tud megszólalni

 

Négy évvel ezelőtt kezdődött minden. Lianne beszédhangja eleinte csak fátyolos volt. Ma már retteg, ha meg kell szólalnia. Az éneklés viszont azóta is remekül megy.

A 41 éves brit nő igen ritka betegségben szenved. Lianne Morgannek idegi alapú krónikus görcs bénítja beszédét, csak nagyon rekedt krákogást képes hallatni. Az énekléssel viszont nincs gondja, tökéletesen megy neki, annyira, hogy énektanárként dolgozik.


Történetét tovább "fűszerezi", hogy kis híján ő lett az egyik Spice Girl: 23 évesen jelentkezett arra az újsághirdetésre, amely a későbbi sikercsapatot toborozta, és több száz jelentkezőt utasított maga mögé. A legutolsó körben esett ki, de nem énektudása, hanem a menedzserek meglátása szerint, mivel ők kicsit túlkorosnak találták Morgant.

A nő beszédbetegsége első tüneteit négy évvel ezelőtt fedezte fel magán, hangja kezdett fátyolos lenni, ha beszélt. Énekelni viszont töretlenül tudott. Akkoriban rendkívül feszült időszakot ért meg, apja súlyos beteg volt, és ez játszhatta a főszerepet az idegi alapú kór kialakulásában. A 4 év alatt beszéde egyre "halkult", hangja mind gyengébbé vált.

"Nem tudom, hogy mikor némulok el teljesen, rémálom egy telefonbeszélgetés" - idézte a The Sun című brit lap az asszonyt, aki legalább énekelve szót tud váltani férjével, és 5 és 9 éves gyermekeivel.

Forrás: hirado.hu/mti

Már rá sem ismerni a hollywoodi szépségre: túl sokat fogyott - Forrás: hirado.hu

  2012.02.06. 08:05

Vékonyabb mint valaha. Néhány hónap alatt rémületesen sokat veszített amúgy is szilfid alkatából. Ma már szinte csont és bőr...

 
Zoe Saldana megejtően bájos jelenség. Olyan típus, akiből nagyon-nagyon kevés akad a hollywoodi színésznők világában: mosolya őszintének tűnik, vonásai kedvesek, szinte csak bájt sugároznak.Zoe Saldana

(fotó: Europress)

Az Avatar sztárja, a fiatal színésznő néhány hónappal ezelőtt még fantasztikusan kisportolt alakjával, izmos, karcsú szinte atléta termetével tűnt ki kollegái közül. Csakhogy azóta drámai változáskon ment keresztül.


Zoe ugyanis egyre csak fogy. Annyira, hogy ez már veszélyezteti egészségét is. Eddigi 61 kilójáról néhány hónap leforgása alatt 45 kilóra fogyott, azaz 16 kilót vesztett, s nem a diétázás miatt.

Az elmúlt esztendő Saldana számára meglehetősen sok megpróbáltatást tartogatott. Tizenegy év jegyben járás után, épp mire kitűzték az esküvőt vőlegényével, Keith Brittonnal - kapcsolatuk megfeneklett. Végül lefújták a ceremóniát, szakítottak. 
A 33 éves színésznő egy ideje Bradley Coperrel vigasztalódik, ami igazán csak vigasztalódásnak, de nem hosszú távú kapcsolatnak tekinthető - ismerve Cooper eddigi repertoárját. 

 

Zoe Saldana a Los Angeles County Museum of Art (LACMA) Art+Film gáláján Los Angelesben - Fotó: MTI/EPA/PAUL BUCK
(fotó: MTI/EPA)

 

A színésznő mostani alakja, csontos, izomtalan karjai és döbbenetesen vékony dereka, csípője kifejezetten egészségtelen benyomást kelt. Egy dietetikus szerint, elképzelhető, hogy táplálkozási zavar áll a háttérben, amelynek oka lelki eredetű. 

Persze sohasem tudni, hogy mit rejt rejt egy mosoly. Hogy mennyi fájdalom tűnik el mögötte, hogy mennyi veszteséget takar jótékonyan. Még akkor is, ha ez a mosoly a gyönyörű Zoe Saldanáé, a sikeres befutott színésznőé. A test és a lélek rezdülései még az ő esetében is árulkodnak... 

http://www.radaronline.com/exclusives/2012/02/zoe-saldana-skinny-transformation-action-chick

A megjelenésével tud ölni Penélope Cruz - Forrás: mtv.hu

  2012.02.06. 07:53

A gyönyörű színésznő úgy gyilkol, hogy tetemek nem fekszenek körülötte, eddig még senki sem halt bele...

 

Legújabb hírességként Penélope Cruz spanyol színésznő is csatlakozott a PETA nemzetközi állatvédő szervezet szőrmeellenes kampányához.
Az Oscar-díjas színésznő a New York-i divathéthez időzítve, két héten át utasítja el az állati eredetű prémek és szőrmék viselését egy, a Madison Square Garden sportcsarnok falára kifüggesztett 21 méter magas óriásposzteren.

"Penélope Cruz szerte a világon szerepel a jólöltözöttek listáján, de egy valamit biztosan nem visel soha: szőrmét" - indokolta a választást Lisa Lange, az állatvédő szervezet alelnöke.

Penelopé Cruz
                                                                                               (fotó:MTI/EPA)


Az aktivista szerint "Cruznál jobb emblémája nem is lehetne a modern, ragyogó nőnek, aki tudja, hogy nincs gyönyörűbb egy olyan nőnél, aki megjelenésével ölni tudna anélkül, hogy azért bárkinek meg kellene halnia".

A 38 éves Cruzt fedetlen vállal ábrázoló óriásplakáttal a tervek szerint teleaggatnak más divatfővárosokat is, így Milánót, Párizst és Londont az ottani divathetek alkalmával.

Az állatszőrmék elleni kampány már élvezi többek közt az amerikai és a francia first lady, Michelle Obama és Carla Bruni-Sarkozy, Pink énekesnő, Charlize Theron, Eva Mendes és Pamela Anderson színésznők, valamint Oprah Winfrey amerikai médiasztár támogatását.

Forrás: mtv.hu

Őrizetben a szilikonmellek királya - Forrás: hirado.hu

  2012.01.28. 09:43

Őrizetben a szilikonmellek királya

 

Forrás: hirado.hu

Őrizetbe vette a francia rendőrség csütörtök reggel a PIP-mellimplantátumot gyártó francia cég alapítóját, aki ellen eddig 2500 feljelentés érkezett.

Jean-Claude Mast élettársa otthonában, a dél-franciaországi Six-Fours településen állították elő. A rendőrség Claude Coutyt, a cég igazgatótanácsának korábbi elnökét is őrizetbe vette.

A Poly Implant Prothese (PIP) francia cég 72 éves alapítója nem jelent meg a nyilvánosság előtt a botrány kitörése óta. Októberi kihallgatásán azonban elismerte, hogy a szakadásveszélyes mellimplantátumokhoz engedély nélküli szilikongélt használt, de tagadta, hogy annak toxikus hatásai lennének. Azt állította, hogy a PIP-gél olcsóbb volt és jobb minőségű, mint más szilikongélek. Ezt az állítását januárban egy francia kereskedelmi televíziónak telefonon adott interjúban megismételte.

Jean-Claude Mas ellen Franciaországban két eljárás folyik "csalás minősített esete" és "nem szándékos emberölés" gyanújával. Az utóbbi, Marseille-ben folytatott nyomozás keretében vették őrizetbe a cégalapítót, aki ellen eddig 2500 feljelentés érkezett. Az eljárás nagyon hosszúnak ígérkezik, ugyanis a hatóságoknak minden esetet külön-külön kell vizsgálniuk, és a szakértői jelentések körüli jogi csatározás miatt a nyomozás akár több évig is eltarthat az esetleges vádemelés előtt.

Az 1991-ben alapított és 2010-ben csődöt jelentett PIP egy időben az ágazat harmadik legnagyobb cége volt. Mellimplantátumainak 80 százalékát latin-amerikai országokba, Spanyolországba, illetve Nagy-Britanniába exportálta. Becslések szerint jelenleg a világon 400-500 ezer nő visel PIP-mellimplantátumot.

A problémát az okozza, hogy a gyanú szerint a PIP "nem engedélyezett" szilikongélt használt a mellbetétekhez. A gél, amely tízszer olcsóbb, mint az egészségügyi előírásoknak megfelelő anyag, a francia hatóságok vizsgálata szerint öt százalékkal megnöveli az implantátum borításában a szakadás kockázatát, ennek következtében a környező szövetek gyulladását és a szilikon szivárgását. A betéteket 2010 elején visszahívták a piacról.

Franciaországban eddig húsz rákos megbetegedést jelentettek PIP-mellimplantátumot viselő nőknél. Az egészségügyi termékekkel foglalkozó hivatal (AFSSAPS) azonban semmilyen közvetlen összefüggést nem állapított meg a daganatos megbetegedések és a mellbetét viselése között. A hivatal összesen 16 olyan esetet talált, ahol rosszindulatú emlődaganat alakult ki, négy esetben viszont a rák nem az emlőben fejlődött ki; 1143 szakadást és 495 gyulladásos reakciót is tapasztaltak.

A francia betegbiztosítási pénztár (CNAM) is feljelentést nyújtott be csalás minősített esete címén, a kért kártérítéssel kívánva fedezni a mintegy 30 ezer PIP-implantátumot viselő nő esetében a kormány által javasolt és a társadalombiztosítás által megtérítendő eltávolítás 60 milliárd euróra (18 667,8 milliárd forintos) becsült költségét.

 

Egy milliomos lány hétköznapjai - Forrás: hirado.hu

  2012.01.09. 13:25

Egy milliomos lány hétköznapjai

Forrás: hirado.hu/europress.hu 

 

Az ismert milliomos lány sok mindent gyűjt. A cipőkön és ezres nagyságrendű ruhatárán felül a férfiakat is. Íme, két lehetséges új "példány"...

 

Tamara Ecclestone sminkjén keveset kellett igazítani a hétvégi London Boat Show megnyitóján - lévén ő maga is mestere a make upnak, ráadásul ragyogó színben tért haza a Maldív-szigetekről és Dubaiból.

Tamara amúgy átlagos és normális lánynak tartja magát - ezt az állapotleírást kissé nehezíti néhány, az Ecclestone-lány anyagi helyzetével összefüggő számadat -, tulajdonképpen csak szociális helyzetének megfelelően fogyasztja legalább négy kanállal az életet, újíttatja fel például 45 millió fontos kensingtoni házát újabb 18 millió fontból.

Amúgy pedig ismert személyiségként jónéhány rendezvény házigazdája, tiszteletbeli elnöke - így például a legutóbbi hétvégi Londoni Hajóshow-n is, ahol két ifjú titánnal pózolt együtt.

 

Tamara Ecclestone


Az összfotó után érdemes pillantásunkat Tamara két részes, mályavaszínű selyem, fekete csipkerátétes ruhájára, valamint Cartier karkötőjére vetni, amelytől például még Dubaiban, strandolás közben sem vált meg.
 

Tamara Ecclestone
 

A csinos first ladytől még a Fehér Ház is retteg - Forrás: hirado.hu

  2012.01.09. 13:23

A csinos first ladytől még a Fehér Ház is retteg

Forrás: hirado.hu/MTI 

 

A first lady nem bújik meg férje árnyékában, ha kell alaposan kinyitja a száját. Obama stábjának több tagjával is volt már komoly konfliktusa.

 

Michelle Obama a látszat ellenére jelentős erőt képvisel a Fehér Ház kulisszái mögött, az amerikai first lady nem egyszer keveredett konfliktusba az elnök tanácsadóival, és nem illeszkedett be könnyen a fehér házi életbe - állítja a kedden megjelenő The Obamas (Obamáék) című könyvében Jodi Kantor, a The New York Times munkatársa.

Kantor szerint az elnök népszerű és barátságos felesége, aki a felszínen az olyan "biztonságos ügyek támogatója", mint a veteránok családjának jóléte, vagy a gyerekek túlsúlyossága elleni harc, súlyos konfliktusba keveredett férje első fehér házi kabinetfőnökével, a jelenleg chicagói polgármester Rahm Emanuellel, de Obama korábbi szóvivőjével, Robert Gibbsszel is. A szerző úgy véli, hogy Michelle Obama a férje politikája mögött álló "ismeretlen erő".

MIchelle Obama

Így, 2010 elején, amikor összeomlani látszottak Barack Obamának az egészségbiztosítási reform érdekében tett erőfeszítései, Michelle asszonyt feldühítette az a közömbösség, ahogy a fehér házi személyzet az ügyeket intézte. Michelle Obama értésre adta, hogy férjének egy új csapatra lenne szüksége.

Emanuel, akit az elnöki feleség sohasem akart a stábfőnöki poszton látni, fel is ajánlotta a lemondását, de Obama - állítólag büntetésből - nem fogadta azt el. Kantor tudni véli, hogy a Chicagóba távozott kabinetfőnök konfliktusban állt az előző demokrata elnök feleségével is, olyannyira, hogy Hillary Clinton el akarta távolíttatni a férje csapatából.

A szerző szerint Rober Gibbs majd felrobbant a dühtől, amikor Valerie Jarrett elnöki tanácsadótól úgy értesült, hogy a first lady elégedetlen azzal, ahogy az egyik, vele kapcsolatos kommunikációs baklövést kezeli. Történetesen arról volt szó, hogy a francia elnök felesége, Carla Bruni-Sarkozy kikottyantotta, hogy a Fehér Házban élni valóságos "pokol". Gibbs később Jarretre hárította a felelősséget az indulatkitörés miatt. A sajtófőnök ugyanakkor állítólag kioktatta a first ladyt, hogy mennyiért és hova illik utazni az ő pozíciójában, valamint hogy mit és hogyan illik vásárolni.

A könyvben foglaltak értelmében az elnöki párt erősen feszélyezi a média figyelme, a fehér házi élet számtalan megkötése. Kantor úgy értesült, hogy Michelle Obama a férje választási győzelme után eredetileg be sem akart oda költözni, amíg a lányai be nem fejezik a tanévet a chicagói iskolában.

A szerző történelmi léptékben gondolkodó, ugyanakkor realista házaspárnak írta le Obamáékat. Az egészségbiztosítási reform elfogadtatása idején például Barack Obama tudatosan vállalta a költségvetési terhek növekedésével járó politikai kockázatot.

"Michelle és én tökéletesen megbékélünk azzal, hogy csak egy ciklus erejéig leszünk itt, ha úgy érezzük, hogy tényleg sikerült elérnünk valamit" - idézte az elnököt a fehér házi bennfentes értesüléseket kiteregető szerző, az egyik riportalanya visszaemlékezése alapján.

Noha Kantor azt állítja, hogy a könyv az elnök 30 volt és jelenlegi munkatársával készült interjúkon alapul, a Fehér Ház hűvös hangvételű hivatalos álláspontja szerint az nem más, mint a múlt eseményeinek túldramatizálása és kétséges a pontossága is, mert a szerző már több mint két éve nem is beszélt az Obama házaspárral.

Forrás: hirado.hu

"Még egy piruló ara vagyok" - titokban házasodott össze a sztárpár

  2012.01.08. 17:33

"Még egy piruló ara vagyok" - titokban házasodott össze a sztárpár

Forrás: hirado.hu/usmagazine.com 
 

Titokban házasodtak össze, ma pedig már büszkén vonulnak kézenfogva a vörös szőnyegen. Daniel Craig és Rachel Weisz először vonultak végig a vörös szőnyegen – a páros szerdán a Tetovált lány madridi premierjén járt.

A pár kapcsolatára 2010 decemberében derült fény, épp csak egy hónappal azután, hogy Weisz kiadta addigi barátja, Darren Aronofsy útját (a kilenc évig éltek együtt, egy közös fiuk van, az 5 éves Henry).

Daniel Craig és Rachel Weisz

2011 júniusában Weisz és Craig New Yorkban titokban házasodtak össze. A James Bond-film főszereplője korábban már szintén volt házas: Fiona Loundon 1992 és 1994 között volt a felesége. A férfinak egy 19 éves lánya van, Ella. Rachel Weisz előtt Satsuki Mitchellel járt, 2010-ben azonban szakítottak.

 „Újdonsült pár vagyunk. Még mindig csak egy piruló ara vagyok. Mást nem is tudok most mondani. Gyere vissza és kérdezz meg később” – mondta Weisz még tavaly novemberben a Telegraph riporterének, aki kapcsolatukról szerette volna faggatni a színésznőt.

Forrás: hirado.hu

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Szerkesztő: Kugler Mihály@minden jog megtartva
Szerkesztő: Kugler Mihály
 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.